Afvallen, conditie verbeteren met een personal trainer in Rotterdam

Trainingsprogramma's voor elke mogelijke doelstelling. Of het nu om afvallen, conditieverbetering of werken aan lichaamsbalans is. Wij werken vanuit een realistisch programma op maat, focus op motivatie en aan de hand van een krachtige methode.

Wij werken vanuit uw behoeften en specifieke kenmerken dit gecombineerd vanuit onze kwalitatief goede visie. Verantwoord sporten begint bij kennis, kennis van trainingssystemen, voeding, bewegingsleer, anatomie en fysiologie.

Kernbegrippen in de visie zijn:

  • Verantwoorde opbouw van de training, het stap voor stap inbouwen van vooruitgang
  • Het leren kennen van de (nieuwe) grenzen
  • In controle blijven op de voortgang, waarbij de regie bij jezelf blijft

Door het geven van de juiste aandacht aan persoonlijke kenmerken, vooraf en tijdens de training, stellen we een realistisch en haalbaar trainingsprogramma op. Dit in een bepaalde tijd en passend voor elk budget.

Een sterke focus op de motivatie en inzet, gekoppeld aan afwisselende en leuke oefeningen, maakt zowel lichaam als geest sterk. Dit bereiken we ook door steeds te richten op snel te bereiken doelen en deze resultaten steeds zichtbaar te maken.

Met een krachtige methode bereiken we het beoogde resultaat.
De methode bestaat uit een gedegen intake, waarbij we het fysiek in kaart brengen (range of motion) en het mentale deel. Een gevarieerd en dynamisch programma biedt de mogelijkheid om bij te stellen waar nodig, zonder de gestelde doelen uit het oog te verliezen.

Ten slotte monitoren we de resultaten voortdurend, waardoor er de mogelijkheid is om het programma op onderdelen bij te stellen: efficiënt en effectief!

Back to top
Back to top