Body in Control, afslanken, voedingsadvies, gewichtsconsulent en personal training in ongedwongen sfeer.

Zou u ook zo graag willen afslanken en een nieuw fit leven willen beginnen? Maar dan wel zo dat het de kwaliteit van het leven niet beïnvloed?

Bij Body in Control bent u op het juiste adres!

Het sterke punt van Body in Control is dat de praktijk staat voor een persoonlijke en ongedwongen sfeer.

Afslanken in een gezellige en rustige omgeving met behulp van het Prodimed proteïnedieet. En onder begeleiding van een gediplomeerd- en ervaringsdeskundig gewichtsconsulent. Hiermee zijn al veel positieve resultaten behaald! Ik ga u begeleiden naar een gezonder leven.

Afvallen naar een gezond gewicht is weet wat je eet en meer bewegen

Afslanken en op een gezond gewicht blijven is in de basis simpel: anders eten en meer bewegen. De bedoeling is dat je minder energie opneemt en meer energie gaat verbruiken.
Door meer bewust te zijn van wat je eet en hoeveel je beweegt, maak je het afslanken en op gewicht blijven een stuk makkelijker. Je hoeft niet altijd minder te eten, in anders eten zit vaak de oplossing. Afslanken bereik je door met de verschillende energiewaarden van voedingsmiddelen te 'spelen'. En door het kiezen van de juiste voedingsproducten en meer bewegen.
Als je bewust met eten en bewegen bezig bent, ben je gezond aan het afvallen en heb je minder kans op overgewicht.

Uit eigen ervaring om steeds te willen afslanken en slank te willen blijven, kan ik me volledig in de situatie van mijn cliënten verplaatsen.
Jij bepaalt zelf je doel. Het is van belang dat het een doel is waarbij jij je goed bij voelt. We gaan het hebben over het belang van bewegen en van positief in het leven staan.

Heeft u vragen over voeding- of dieetadvies, of weet u niet hoe met afslanken te beginnen? Twijfel niet, bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

Body in Control
Grindweg 150c
3055 VD Rotterdam

Telefoon: 010-8515247
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.bodyincontrol.nl

Back to top
Back to top